Tack för att ni följer en tacka!

Följ ditt alldeles egna gotlandsfår under ett helt år och följ hennes liv genom gårdsbesök, nyhetsbrev och sociala medier. De dräktiga tackorna lever ett skönt liv på Brunsbergs Herrgård där de äter gräs och får all den omsorg de behöver. På våren föds deras lamm som får en harmonisk start på herrgårdens ägor.

Genom att följaen tacka och i slutet av säsongen; ta del av dess lamm, bidrar ni till bra lokal djurhållning, ett ekologiskt lantbruk och äkta mat!
Vi lovar att sköta om er tacka väl och att ni som konsument får komma nära produktionen. På köpet får ni en broschyr om ekologisk fårskötsel.

Att följa en tacka på detta sätt, är ett fint kvitto på att just du värnar om EKO-tänket och konceptet med att veta varifrån det fina lammköttet kommer. Din tacka fortsätter att leva på gården år efter år. Det kött som ingår i de olika paketen kommer från lammen som föds upp under året, här hos oss på Brunsbergs Herrgård.

Flera gånger under året bjuds ni in till gårdsbesök; bland annat är det betessläpp med fika i maj och i juni klipps tackorna. Ni har också möjlighet att följa tackan ni följer via Facebook-gruppen Brunsbergs Herrgård och Instagram. Skulle något hända med just er tacka, finns det reservtackor. Brunsbergs Herrgård garanterar att tackorna får ekologiskt grovfoder varje dag, vatten samt kärleksfull tillsyn.

Är alla tackor upptagna just nu? Eller är du intresserad av att enbart köpa en produkt? Kika in i vår Digitala Gårdsbutik!