Boende på Brunsberg Herrgård

I den faluröda renoverad Kornboden finns plats till max 6 personen. I studio hos ladugården finns en nyligen modernt Studio till 2 personer. Till din matlagning kan du plocka in ekologiska grönsaker från kökslandet eller hämta ägg från ladugården, njut av en annorlunda semester!

Brunsbergs Herrgård Kornboden

Brunsbergs Herrgård Kornboden ligger i Brunskog och har gym och terrass. Boendet ligger 46 km från Karlstad och erbjuder gratis WiFi och gästparkering.

Semesterhuset har 3 sovrum, 1 badrum, sängkläder, handdukar, en platt-tv, en matplats, ett fullt utrustat kök och en uteplats med utsikt över floden.

I trädgården finns grillmöjligheter, och i närheten kan du vandra och åka skidor.

Arvika ligger 27 km från boendet och det är 34 km till Sunne. Närmaste flygplats är Karlstads flygplats, 35 km från Brunsbergs Herrgård Kornboden.

Brunsbergs Herrgård Kornboden

Naturligt - Ekologiskt - Genuint

Delightful studio at Manor House stable block

Njut av Värmland vacker natur och kultur när du bor på denna unika herrgård med får och trädgårdar, samla dina egna ekologiska ägg från våra höns. Bergscyklar och en kanot finns för att uppleva den fantastiska sjön Värmeln, en dold pärla i Värmland.

Denna studio erbjuder ett komplett kök med diskmaskin, kylskåp och frys och en sjöstrand kaffemaskin. Underbar vandring från fastigheten. Njut av några underbara platser att besöka.

Delightful studio at Manor House stable block

Naturligt - Ekologiskt - Genuint